✓ 

Gratis verzending boven €100

✓ 

30 Dagen Bedenktijd

✓ 

Rider Owned Webshop

✓ 

Klantbeoordeling: 9.4

SprayDesigned Stuntstep Lessen

Waar kan ik mezelf inschrijven?
Lees eerst de hele pagina en schrijf je daarna in onderaan deze pagina! Gelieve alle info zo goed mogelijk in te vullen zodat er geen onduidelijkheden zijn.

LET OP: MAAR 7 PLEKKEN PER GROEP BESCHIKBAAR! 

Ben ik zeker van een plaats als ik mij heb ingeschreven?
Ja, wanneer u betaald heeft volgt er een bevestigingsmail. In de komende (werk)uren daarna zal u een mail ontvangen waarin u de gegevens kan doorgeven en de informatie die wij nodig hebben kan aanvullen!

Waarom les volgen bij SprayDesigned?
Bij SprayDesigned krijg je les van een echte professionele stuntstepper die al meerdere prijzen op zijn naam heeft staan: Kevin Schippers. Hij heeft al veel ervaring met het les geven aan kleine kinderen en weet dus precies waar hij mee bezig is!

Wat is er dan speciaal aan SprayDesigned?
Bij SprayDesigned krijg je persoonlijk (in groepvorm) les! We werken met groepjes van 7 personen waardoor je dus persoonlijk advies krijgt. Dit krijg je bijna nergens anders... 

LET OP: MAAR 7 PLEKKEN PER GROEP BESCHIKBAAR!

Wat kost les volgen bij SprayDesigned?
Bij SprayDesigned kun je maximaal 1 uur les per week volgen, dit doen we zodat iedereen de kans krijgt om mee te kunnen doen aan de lessen!

1 uur les volgen per persoon (zaterdag of zondag) kost €15 (Incl. BTW). We werken met een maandelijkse vooruitbetaling. Dit wilt zeggen dat je de eerste maand vooruit betaald (€60) en daarna betaal je elke maand vooruit zodat er nooit geen problemen zijn qua te laat betalen etc.


Wat leren de kinderen?
Bij SprayDesigned leert uw kind welke trick hij/zij graag wilt kunnen en wordt er voor iedereen tijd vrij gemaakt! SprayDesigned geeft advies op persoonlijk niveau. Hierdoor krijgt uw kind plezier in stuntsteppen en dat is waar het allemaal om draait!

Welke niveaus zijn er?

Wij werken met 3 verschillende niveaus:

 • Startup:

  We beginnen bij het begin en leren al de toestellen in een skatepark te gebruiken. Er worden ook enkele basistricks uitgelegd zoals bv een no-footer. Hoe sneller ze leren, hoe meer er geleerd kan worden.

 • Beginner:

  De lessen van de beginners bevinden zich op alle mogelijke plekken van het skatepark, omdat er verwacht wordt dat deze rijders het park goed kunnen berijden. Tijdens deze lessen worden de tricks al iets moeilijker. Tailwhips, barspins en combo’s worden zeker aangehaald. Bij SprayDesigned staan we ook achter het feit dat ze vaak zelf iets willen bijleren. Dat is natuurlijk geen probleem en hier zal ook de nadruk op gelegd worden.

Het is geen probleem als u niet weet op welk niveau u zit!

Wij kunnen uw inschrijving altijd handmatig aanpassen en zorgen ervoor dat u in de juiste groep terecht komt!

Waar en wanneer gaan de lessen door?
De lessen gaan door op Lommel Skatepark op zaterdagochtend en zondagochtend.

De uren (Zaterdag en Zondag) zijn als volgt:

 • Startup: 09:00-10:00

 • Beginner:  10:00-11:00

 • Beginner Groep 2: 11:00-12:00

Na de lessen kan er altijd verder gestept worden op het skatepark want wij huren deze niet af!

Indien het weer slecht is of er zijn andere omstandigheden waardoor de lessen niet door kunnen gaan, zal dit tijdig gemeld worden via e-mail.

LET OP: MAAR 7 PLEKKEN PER GROEP BESCHIKBAAR!

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

 • Maandelijkse Vooruitbetaling:

  Deze methode noemt men de Maandelijkse Vooruitbetaling. Dat wil zeggen dat u elke maand vooruit betaald. Indien uw kind 1 of meerdere lessen niet kon volgen, behoudt diegene zijn/haar les. Van de €60 die u betaald, krijgt u 4 beurten (1-maand).
  Voor €60 (Incl. BTW en verzekering) krijgt uw kind dus volledig advies op zijn/haar niveau!

Het enigste wat wij vragen is vertrouwen vanuit de rijders en ouders. Alle informatie en betaalmogelijkheden worden hieronder via de website geregeld.

Zijn mijn kinderen verzekerd?
U hebt automatisch een verzekering bij SprayDesigned, dit zal bv. de ziekenhuis kosten tot €625,00 dekken indien er iets gebeurd tijdens de lessen. Meer informatie zal via mail verstuurd en ondertekend worden.

Wat als het weer slecht is?
Als het weer te slecht is en de les niet kan doorgaan, zal dit tijdig gemeld worden via e-mail en de Facebook groep. Er worden dan ook geen kosten aangerekend.

Corona? Wat nu?
Wij zullen ervoor zorgen dat de kinderen op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. De groepjes zijn ook ingedeeld in 7 rijders, dit om de afstand goed te kunnen houden. Indien gewenst zal de leraar of de kinderen een mondmasker kunnen dragen moest dit noodzakelijk zijn, als de 1,5 meter niet aangehouden kan worden of dergelijke. Ook zijn de maatregels al goed aan het versoepelen, dus we verwachten hier geen hinder van.

Ik snap iets niet...
U kunt ons altijd via e-mail bereiken op SprayDesigned@gmail.com
Wij antwoorden gewoonlijk binnen het uur.

Wilt u zich inschrijven? Dat kan nu hieronder!

LET OP! KIES EERST DE DAG WAAROP U WILT LES VOLGEN!

De lessen beginnen terug de eerste zaterdag/zondag van september!
Wacht niet te lang met inschrijven want de plekken zijn beperkt.